Αναστόπουλος: «Ελάτε όλοι στις θέσεις των ποδοσφαιριστών»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεταξύ των άλλων, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε και ο Νίκος Αναστόπουλος που αναφέρθηκε στα συναισθήματα που επικρατούν στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Ο 53χρονος τεχνικός αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα όλη αυτήν την κατάσταση απάντησε λέγοντας ότι «ελάτε στην θέση των ποδοσφαιριστών. Να κάνουν προπόνηση με 35 βαθμούς δίχως να γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί» είπε αρχικά και συνέχισε υπογραμμίζοντας την βαθμολογική διαφορά του ΟΦΗ με τις υπόλοιπες ομάδες: «Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να συμμετέχει στα πλέι – οφ ομάδα που έχει 25 λιγότερους βαθμούς. Ο ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο συγκέντρωσε 39 βαθμούς. Αν πάρουμε την βαθμολογία του δευτέρου γύρου είναι πρώτος και σε αυτήν την ομάδα δεν δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο. Και είναι άδικο για τα παιδιά. Αντέξαμε σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε έχοντας 10 περισσότερους βαθμούς από τα Τρίκαλα και τον Λεβαδειακό και 25 από την Βέροια».

Ο Αναστόπουλος απάντησε για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς λέγοντας ότι «όταν βρίσκομαι σε ένα σωματείο, είμαι επειδή το θέλω δίχως να κάνω πολιτική γιατί αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Δίνω και την ψυχή μου». Ο τεχνικός του ΟΦΗ απαντώντας στο αν είναι δίκαιη η απευθείας άνοδο των ΠΑΣ, Παναιτωλικού είπε ότι «ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα και ο Παναιτωλικός είχαν την πιο σταθερή πορεία. Οι αριθμοί είναι αυτοί που αποδεικνύουν την αλήθεια. Το ποδόσφαιρο είναι αριθμοί».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστούν οι προπονήσεις… «Εμείς θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας και την δουλειά μας και περιμένουμε. Δεν ζω με την ελπίδα. Είναι ένα θέμα που δεν το γνωρίζω».