Κουτάντος: «Ο πρώτος που καταπάτησε το σύμφωνο εμπιστευτικότητας ήταν ο κύριος Πιλάβιος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Αντώνης Κουτάντος τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε καμία περίπτωση.

Ο Κρητικός παράγοντας μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ τονίζοντας ότι «ο πρώτος που καταπάτησε το σύμφωνο εμπιστευτικότητας ήταν ο κύριος Πιλάβιος παραβιάζοντας το ενώπιον της Βουλής. Δεν γνωρίζω αν είναι πλαστή η ενημερότητα του Ηρακλή όμως ο ίδιος ο κύριος Πιλάβιος το παραβίασε πρώτος».

Στην συνέχεια ο Αντώνης Κουτάντος πρόσθεσε λέγοντας ότι «η Κρήτη έχει μάθει να δίνει αγώνες από αρχαιοτάτων χρόνων. Εδώ και δύο χρόνια δεχόμαστε έναν πόλεμο από παντού. Είτε λέγεται ΕΠΟ, είτε λέγονται αθλητικά δικαστήρια αλλά και από διάφορους ανθρώπους. Το όνομα του ΟΦΗ δεν βρίσκεται μέσα στους φακέλους με τα διεφθαρμένα παιχνίδια. Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε υποψιασμένοι και για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η οδηγία της ΟΥΕΦΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων δεν συνιστά την διάλυση των ομάδων αλλά την τακτοποίηση όλων των θεμάτων που έχουν σε εκκρεμότητα. Στην ΕΠΟ πρέπει να γνωρίζουν ότι προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια η Μαγιόρκα από την Ισπανία και η Αΐντραχτ Φρανκφούρτης από την Γερμανία. Δικαιώθηκαν όμως δεν παρενέβη η ΟΥΕΦΑ«.

Το μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για την συμπεριφορά τους υπογραμμίζοντας ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την απίστευτη προσπάθεια που έχουν κάνει όλη την χρονιά αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη την χρονιά».