Επιστολή στην ΦΙΦΑ από τον Σύλλογο Μετόχων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

,Ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ με επιστολή του στη ΦΙΦΑ, στηριζόμενος στο γεγονός οτι η ΕΠΟ ειναι κλειστή και δεν μπορεί μέσω της διοργανώτριας αρχής να ενημερώσει τα διεθνή όργανα κάνει λόγο για δικαίωμα του ΟΦΗ να στραφεί στα πολιτικά δικαστήρια ενώ τονίζει και την μη νόμιμη σύνθεση της επιτροπής.

H επιστολή έχει τίτλο ΄΄Η νομική θέση του ΟΦΗ και το δικαίωμα του στη προσφυγή΄΄

Στο πρώτο μέρος της επιστολής αναφέρετει το γεγονός πως ο ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 3η θέση και έτσι έχει κάποια δικαιώματα μέσω αυτής ώστε να διεκδικήσει την άνοδο του στην superleague. Aκόμα αναφέρεται στην διαδικασία της αδειοδότησης, και πως ο ΟΦΗ κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις 21/3/2011, την απόρριψη του φακέλου καθώς και τις ενστάσεις για την σύνθεση της επιτροπής και την ακαταλληλότητα της.

Στο δεύτερο μέρος της επιστολής γίνεται λόγος για την παράνομη σύνθεση της επιτροπής καθώς μέλος της εργαζόταν σε ΠΑΕ και ετσι αναλύει το ασυμβίβαστο της συμμετοχής στη σύνθεση της επιτροπής, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στο γεγονός πως αυτό το μέλος ήταν ελεγκτής της ΕΠΟ από το 1993, πράγμα που  δεν συνάδει με τους κανονισμούς. Ακόμα τονίζει την εξώφληση των παικτών και την προγραμματισμένη αύξηση Μ.Κ. και ρίχνει ευθύνες στην ΕΠΟ για την απόρριψη της επανεξέτασης χωρίς να επιληφθεί του θέματος η αρμόδια επιτροπή.

Στο  τελευταίο μέρος της επιστολής αναλύεται η νομική θέση των μετόχων για το δικαίωμα στην προσφυγή, εξηγεί ότι δεν είναι παράνομη η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, αναφέρει τον Ηρακλή και το CAS και προτείνει την  ενημέρωσητους απο την κα Πασκε που ήρθε στην Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook