Κινήσεις πανικού από Πιλάβιο – στέλνει το θέμα του ΟΦΗ στην Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κινήσεις πανικού μπορούν να χαρακτηριστούν μόνο οι τελευταίες από την πλευρά του Σοφοκλή Πιλάβιου που στο σημερινό, άτυπο, Δ.Σ. της ΕΠΟ απεφάνθη ότι αρμόδια για την αποβολή του ΟΦΗ (!!) είναι η Football League. Kαι βέβαια, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ανέκδοτο και τίποτα παραπάνω όταν την ίδια ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης είναι αντιπρόεδρος της Βέροιας που είναι ύποπτη – σύμφωνα με την Sportday – για πλαστά έγγραφα.

Στην συνεδρίαση που διήρκεσε σχεδόν 3 ώρες και συμμετείχαν οι κ.κ. Πιλάβιος, Οικονομίδης, Γκιρτζίκης, Σταθόπουλος, Ανασόπουλος, Σάββας, Προύτζος, Καραμελίδης, Τοπολιάτης και Καλύβας. Επίσημες αποφάσεις δεν ανακοινώθηκαν ωστόσο όπως έγινε γνωστό απεφάνθησαν ότι αρμόδιο να τιμωρήσει τον ΟΦΗ αποβάλλοντάς τον από το πρωτάθλημα δεν είναι το ΔΣ της ΕΠΟ αλλά το ΔΣ της Ενωσης Β΄, Γ΄ Εθνικής. Εν ολίγοις έβγαλαν από πάνω τους την καυτή πατάτα, μεταφέροντάς την στα μέλη του ΔΣ της Ενωσης, τα οποία κάλλιστα μπορούν να παραπέμψουν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για παράβαση καθήκοντος, αν δεν εφαρμόσουν τον ΚΑΠ που απαγορεύει την προσφυγή ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια.

Επί της ουσίας, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι όλες οι παραπάνω ενέργειες διακατέχονται από πανικό που έχει κυριέψει τον Σοφοκλή Πιλάβιο μην γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνει. Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της ΕΠΟ βλέπει τον ΟΦΗ να τον έχει στριμώξει αρκετά και να μην ξέρει πως έχει αντιδράσει.