Φωτάκης: «Ο ΟΦΗ έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο έγκριτος νομικός μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ξεκαθάρισε για την έλευση της ΟΥΕΦΑ ότι «δεν μπορούν να γίνουν πλέι – οφ δίχως την συμμετοχή του ΟΦΗ. Αυτή η παράβαση αποτελεί ποινικό αδίκημα και κάποιοι λογάριασαν δίχως τον ξενοδόχο. Τον δρόμο μας τον έδειξε το διαιτητικό δικαστήριο. Είχαμε ενημερώσει τον κύριο Μπιτσαξή και του είχαμε αναπτύξει τους λόγους που θα προσφεύγαμε στα πολιτικά δικαστήρια».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα εντείνουν τις ενέργειες τους τις επόμενες ημέρες καθώς «έχουμε τις πληροφορίες ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν αδειοδοτηθεί κακώς και τις επόμενες ημέρες θα αναδείξουμε αυτά τα στοιχεία που υπάρχουν» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι στόχος του ΟΦΗ είναι να μην κάνει καθόλου πίσω… «Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Θα βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα σε περίπτωση που υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Θέλω να τονίσω ότι εμείς δεν κάνουμε τους «μπαμπούλες». Άλλοι το κάνουν αυτό».

Όσον αφορά την εκδίκαση της υπόθεσης στις 7 Ιουλίου, ο Μανώλης Φωτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του τονίζοντας πως άνοιξε τον δρόμο η δικαίωση του ΟΦΗ από το εφετείο Αθηνών«Το πολιτικό δικαστήριο έκανε δεκτή σε όλο το περιεχόμενο της, την προσωρινή διαταγή και έκανε μια προσθήκη λέγοντας ότι σε κάθε περίπτωση αν γίνουν αγώνες πλέι – οφ θα γίνουν με την παρουσία του ΟΦΗ από την στιγμή που θα δικαιωθεί. Ο φάκελος μας είναι πλήρης και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην αδειοδοτήθουμε» είπε αρχικά και συνέχισε «είμαι 1000% ότι θα μας δικαιώσει το πολιτικό εφετείο. Ο ΟΦΗ έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Είτε θα δικαιωθούμε με το θέμα της αδειοδότησης, είτε θα περιμένουμε την απόφαση στις 7 Ιουλίου».

Από εκεί και πέρα, ο Μανώλης Φωτάκης επανέλαβε ότι ο ΟΦΗ δεν είναι από τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των πλαστών εγγράφων προμηνύοντας μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση… «Σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες που αναμειγνύονται με το σκάνδαλο των πλαστών εγγράφων. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και όλη αυτή η προσπάθεια του επικοινωνιακού πολέμου θα πέσει στο κενό».