Ακόμα και έτσι, «πουλάει» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι ακόμα και στην «ομιχλώδη», λόγω ΕΠΟ, κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο ΟΦΗ το όνομα του και η δυναμική του «πουλάνε». Η πρώτη φορά που ακούστηκε το ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών ήταν πριν από 3 εβδομάδες περίπου. Τότε, δεν βρέθηκε κανένας από τον ΟΦΗ για να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών.

Την Κυριακή, για πρώτη φορά και μάλιστα ο ίδιος ο Νίκος Μαχλάς επιβεβαίωσε την παραπάνω είδηση κάνοντας λόγο για υπαρκτό ενδιαφέρον από την πλευρά των Ρώσων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και την Κύπρο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των Ρώσων επιχειρηματιών ήδη έχουν παρακολουθήσει παιχνίδι του ΟΦΗ, συνοδεία πολιτικού προσώπου της πόλης μας, και συγκεκριμένα αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα που είχε γίνει την Πρωτομαγιά. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν οι καλύτερες, κάτι που συνετέλεσε ώστε να διατηρηθεί η καλή εικόνα που είχαν για τον ΟΦΗ.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μαχλά στο «Έθνος της Κυριακής» δεν ήταν τυχαία, ούτε και το χρονικό διάστημα που επέλεξε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να «πουλάει», είναι θέμα προς συζήτηση καθώς φανερώνει και το μέγεθος του συλλόγου. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το «στόρι Φαγαδάκη» ήταν και ένας λόγος που κρατούσαν το ενδιαφέρον «θαμμένο» στο συρτάρι τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ καθώς το φιάσκο ήταν τόσο μεγάλο που κάλλιστα θα μπορούσε να επαναληφθεί.

Ωστόσο, επί της παρούσης, δεν είναι το μείζον θέμα και αυτό που συζητούν τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ. Άλλωστε, προέχει η προσπάθεια για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Όμως, είναι σίγουρο ότι μόλις σημειωθεί το happy end σε αυτήν την υπόθεση, το ενδιαφέρον των Ρώσων επιχειρηματιών θα επανέλθει στο προσκήνιο και τότε ίσως να υπάρχουν και εξελίξεις…