Στην Τούμπα περιμένουν τους φιλάθλους του ΟΦΗ με ανοιχτές αγκάλες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ΠΑΕ ήδη έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να λένε στον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ Ανδρέα Μανουσάκη πως οι Κρητικοί που θα πάνε στην Θεσσαλονίκη είναι ευπρόσδεκτοι  Δείτε τι γράφουν στις εφημερίδες της συμπρωτεύουσας.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και υπεύθυνος επικοινωνίας με τους φιλάθλους μίλησε τις προηγούμενες ημέρες με τα στελέχη του ΠΑΟΚ που του ξεκαθάρισαν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την είσοδο των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, τόνισαν στον Ανδρέα Μανουσάκη ότι “όσοι φίλαθλοι του ΟΦΗ έρθουν στην Θεσσαλονίκη θα μπουν όλοι μαζί σε μια κερκίδα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”.

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην ζήτησε επίσημα εισιτήρια μιας και δεν υπήρχε η πρόθεση για να διοργανωθεί εκδρομή όμως αρκετοί φίλαθλοι θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη μεμονωμένα προκειμένου να δουν από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ήδη, οι αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης αναφέρονται στους στενούς δεσμούς φιλίας ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Τα “Σπορ του Βορρά” γράφουν την Πέμπτη πως “δεν χρειάζονται εισιτήρια για να έρθουν. Ο ΟΦΗ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια από τον ΠΑΟΚ για να φέρει κόσμο στην Τούμπα, αλλά μάλλον δεν χρειάζονταν να κάνει και κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί του είναι αδελφοποιημένοι με τους ΠΑΟΚτσήδες και θα έρθουν ούτως ή άλλως στην Τούμπα χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπως και πέρυσι…” ενώ η Metrosport αναφέρει πως “οπαδούς του ΟΦΗ θα φιλοξενήσει η θύρα 8 της Τούμπας μεθαύριο. Κάτι που συνέβη και πέρσι, και εντάσσεται στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων του ΠΑΟΚ με τους Κρητικούς, σε επίπεδο συλλόγων και φιλάθλων. Η κρητική ΠΑΕ επισήμως δεν έχει ζητήσει εισιτήρια, αλλά οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν μεριμνήσει ούτως ώστε η θύρα 8 να είναι διαθέσιμη για όσους φίλους του ΟΦΗ βρεθούν στην Τούμπα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook