Δώρα από ΟΦΗ και Κύζα στην Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με το γκολ του Περογαμβρακη στο 8΄ όμως δικά του λάθη και του Κύζα που αρνήθηκε ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι στο 26΄έφεραν την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. 

Aποστολή στην Θεσσαλονίκη: Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ. Στο 8΄ ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να αποκρούει. Στην συνέχεια της φάσης ο Μπούρμπος έβγαλε την σέντρα, ο Περογαμβράκης έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα δεκάλεπτο πίεσης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 15΄ όταν μετά το τραγικό λάθος από τον Κουρδάκη, ο Αθανασιάδης σε θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Μετά την υπεροχή του ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ μετά το 25΄ έφερε ξανά το παιχνίδι στα μέτρα του και σε μια από τις αντεπιθέσεις του ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Ιτάνζ, μία φάση που ο Κύζας έκλεισε τα μάτια καθώς έπρεπε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι άλλαξε και η ροή του αγώνα.

Ο ΟΦΗ βάση εικόνας έδειχνε πως θα μπορούσε να κρατήσει πολύ εύκολα το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο τον πρόδωσε η άμυνα του. Μέσα σε 8 λεπτά με δύο λάθη ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ.Στο 38΄ η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει, με τον Σαρ να κάνει λάθος, ο Λόρενς έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε μια σέντρα σουτ και με κοντινή προβολή ο Αθανασιάδης έκανε το 1-1.

Στο 45΄ ήρθε η ολική ανατροπή στο παιχνίδι.Ο Λόρενς εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσικάς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1.

Άξιος της μοίρας του ο ΟΦΗ που στην κυριολεξία έκανε 2 γκολ δώρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Πετράκης στην επανάληψη περνώντας τον Μακρή στην θέση του Κουστιανικούλη  θέλησε να αλλάξει κάποια πράγματα όμως γρήγορα τα σχέδια του πήγαν περίπατο.

Στο 51΄ ήρθε ένα ακόμα γκολ για τον ΠΑΟΚ από δώρο τον παικτών του ΟΦΗ. Ο Αγρικάμης έκανε λάθος εκτίμηση στην συνέχεια ο ο Κουρδάκης έστρωσε στον Λόρνες και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ παράτησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει και τέταρτο τέρμα κάτι το οποίο όμως δεν έγινε με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Το live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook