Ομάδα και κόσμος ΛΙΩΝΟΥΝ τον Πλατανιά στο «φλεγόμενο» «Γεντί Κουλέ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και εξέδρα είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν σήμερα με το κακόγουστο αστείο της παραμονής του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας τον Πλατανιά και κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα της φετινής περιόδου.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής τα έφεραν έτσι βόλτα ώστε ο ΟΦΗ να μην μπορεί να… μείνει ήρεμος ούτε δευτερόλεπτο! Και αυτό το γνωρίζουν καλά στην ομάδα που θέλει να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Ένα «Γεντί Κουλέ» που αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη εν όψει της δύσκολης και κρισιμότατης αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και δεν… ετοιμάζει εκπλήξεις στον Άγγελο Αναστασιάδη παρατάσσοντας την ομάδα με την καλύτερη δυνατή 11αδα. Ο Αγριμάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μονιάκης, αριστερά ο Ιωαννίδης με τους Σαρ και Σόουζα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βερόν, Λαμπρόπουλος και στα άκρα οι Μπούρμπος (δεξιά) και Κουτσιανικούλης (αριστερά) με τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.