Αυτόχειρας ΟΦΗ έχασε από τον Πλατανιά και μπαίνει σε περιπέτειες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τραγικός ΟΦΗ των πρώτων 30 λεπτών δέχτηκε δύο αστεία γκολ και γνώρισε την ήττα με 1-3 και μπαίνει σε περιπέτειες με το πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΟΦΗ καθώς πριν καν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό του αγώνα ο Μονιάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αγριμάκη.

Το γκολ των φιλοξενούμενων “πάγωσε” τα πόδια των παικτών του ΟΦΗ με αυτούς του Πλατανιά να έχουν την πρωτοβουλία και στο 9΄ είχαν καλή ευκαιρία όταν μετά το σουτ του  Γκονζάλες, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ ανέβηκε για να πιέσει ψηλά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 13΄ όταν το δυνατό σουτ του Παπάζογλου από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ!

Ο Πλατανιάς ενώ ο ΟΦΗ είχε αρχίσει να ανεβαίνει, στην δεύτερη του επίσκεψη στα καρέ του Αγριμάκη πέτυχε το 0-2. Οι παίκτες του Πλατανιά άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον Ναζλίδη να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γιάννου βρέθηκε εκτεθειμένος και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2 στο 22΄.

Ο ΟΦΗ από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έδειξε άνευρος και άτολμος με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να έχει άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 0-3.  Στο 43΄ ο Αγριμάκης έδιωξε  δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αγκιλέρα ενω ένα λεπτό αργότερα ο Ναζλίδης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να “νικήσει” τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ κάτι που κατάφερε στο 49΄. Ο Σαρ με βολ πλανέ πάνω στην κίνηση μείωσε σε 1-2.

Τα πράγματα όμως για τον ΟΦΗ αν και μπήκε γρήγορα ξανά στο παιχνίδι άλλαξαν άρδην όταν στο 64΄ ο Μπούρμπος με 2η κίτρινη απεβλήθη από τον Τριτσώνη!

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο ΟΦΗ πίεσε για ένα γκολ ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Στο 83΄ ο Μαραγκουδάκης σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων “κλείδωσε” τη νίκη για τον Πλατανιά κάνοντας το 1-3.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook