Αναβολή για ΠΑΕ ΟΦΗ και Τσαμπουράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σήμερα είχαν κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ ΟΦΗ και ο εκ των αντιπροέδρων της Ν. Τσαμπουράκης από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ όμως οι υποθέσεις τους αναβλήθηκαν για την επόμενη δικάσιμο.

Οι κλήσεις τους πάντως σε απολογία από την διοργανώτρια αρχή σίγουρα πάντως προκάλεσε έκπληξη αφού η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική ενώ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 22ης Αγωνιστικής.

  • Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τετρακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: διότι: «Tο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ξεκίνησε με τέσσερα (4΄) λεπτά καθυστέρηση διότι η εγκαλουμένη καθυστέρησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο»: ποινή επίπληξης.

Ε) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 21η αγωνιστική

ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Γ. Κολτσίδα την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες.

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ Βέροια-Κοντός Π., ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια Κ20-Γαϊτάνος Σ., Βέροια Κ17-Χριστοφορίδης Δ., Πανθρακικός Κ17 και ΠΑΕ ΟΦΗ-Τσαμπουράκης Ν. αναβλήθηκαν για την επόμενη δικάσιμο.