Κατάθεση ψυχής από τον Παπάζογλου: «Κάθε μέρα βλέπω πόσο μεγάλος είναι ο ΟΦΗ» (VDS)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια συνέντευξη, κατάθεση ψυχής, ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στην ΟΠΑΠ TV για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και την παρουσία του στο Ηράκλειο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αισθάνθηκα αμέσως την αγκαλιά του ΟΦΗ». Διαβάστε τι είπε ακόμα για τους Πετράκη, Αναστόπουλο και δείτε το video με την συνέντευξη του.

Ο 25χρονος επιθετικός του ΟΦΗ τόνισε για την μάχη της παραμονής ότι «πρέπει να συνεχίσουμε για να βγει οριστικά ο ΟΦΗ από τον κίνδυνο». Παράλληλα, εκθειάζει τον κόσμο του ΟΦΗ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτό που ζούμε στο «Γεντί Κουλέ» είναι κάτι το απίστευτο».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου στην ΟΠΑΠ TV

Για την επιλογή του ΟΦΗ: «Από την αρχή που ήρθα στην ομάδα οι άνθρωποι του ΟΦΗ με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο. Και ο κόσμος το ίδιο. Ήξερα σε ποια ομάδα ερχόμουν. Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη ομάδα της Κρήτης και ήξερα τη βαρύτητα της απόφασης μου να έρθω στην ομάδα.»

Για τα γκολ του: «Είναι θέμα καθημερινής δουλειάς και βελτίωσης μέσα από τους αγώνες. Τα συνεχόμενα παιχνίδια που πήρα φέτος, και που δεν είχα σε άλλες ομάδες, κάνουν τη διαφορά. Ο ρυθμός παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις ένα ματς στα πέντε, από το να παίζεις πέντε στα πέντε. Όποιος παίζει συνέχεια έχει ρυθμό και βελτίωση.»

Για Αναστόπουλο και Πετράκη: «Και οι δύο είναι προπονητές με προσωπικότητα. Ο Αναστόπουλος με έφερε στην ομάδα και με κέρδισε από τα πρώτα του λόγια. Με έβαλε στην ομάδα και με στήριξε. Ξέρει πολύ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και με βοήθησε πολύ γιατί έπαιζε και ο ίδιος αυτή τη θέση. Ο Πετράκης είναι καλός άνθρωπος με πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της.»

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μέσα στους στόχους του και θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Κάναμε μια καλή πορεία μέχρι τώρα και κερδίζαμε συνεχόμενα ματς. Περιμέναμε το ματς με τον Πλατανιά με αγωνία αλλά λόγω ατυχίας χάσαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Αυτό βέβαια δεν μας βγάζει εκτός στόχων. Πρέπει να συνεχίσουμε για να βγει οριστικά ο ΟΦΗ από τον κίνδυνο.»

Για τα ματς που ακολουθούν: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, δεν θέλω να πω ότι είναι κάθε ματς τελικός. Με την ανάλογη σοβαρότητα πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα.»

Για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος: «Επιτυχία θα είναι να έχει πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους που έχει θέσει, και εγώ όσο πιο πολλά γκολ μπορώ και ό,τι άλλο μπορώ να προσφέρω στην ομάδα.»

Για την προοπτική του εξωτερικού: «Είμαι σε μια ηλικία που αν μπορέσω να κάνω το άλμα θα το κάνω. Όπως είναι τα πράγματα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να φύγει για το εξωτερικό. Θα ήθελα να πάω στο εξωτερικό και θα προσπαθήσω να το πετύχω.»

Για όσα τον ενοχλούν στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα: «Με ενοχλεί η αδικία. Όσο δεν υπάρχει η αδικία οι άνθρωποι θα ζουν πιο αρμονικά. Στην Ελλάδα υπάρχει αδικία και γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξουν τα πράγματα και να βρει η Ελλάδα το δρόμο της και στο ποδόσφαιρο και σε όλους τους τομείς.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδικημένος. Η αδικία που με ενοχλεί είναι αυτή που ξεπερνά τα όρια. Εγώ δεν την έζησα πολύ αυτή την αδικία. Οι αδικίες κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς για να προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο.»

Για τις ομοιότητες της Τούμπας με το Γεντί Κουλέ: «Υπάρχουν ομοιότητες. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει περισσότερο κόσμο αλλά το πάθος είναι το ίδιο. Αυτό που αντίκρισα στο Γεντί Κουλέ το περίμενα, αλλά το συνάντησα σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο κόσμος του ΟΦΗ αγαπάει πολύ την ομάδα. Κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο μεγάλη ιστορία έχει αυτή η ομάδα, βλέποντας τον κόσμο να μας στηρίζει ακόμα και στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι ένα μεγάλο του πλεονέκτημα.»

Για τον Κουτσιανικούλη: «Ο Βασίλης με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ στην Κρήτη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, και από τον ΠΑΟΚ και από την εθνική. Κάνουμε παρέα και είναι ένα παιδί που ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας και προσπαθούμε να διασκεδάζουμε την καθημερινότητα μας. Αυτό μας βγαίνει και στο γήπεδο και ελπίζω να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα για να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ την ομάδα.»

Για το Ηράκλειο: «Το Ηράκλειο είναι μια πόλη μεγάλη που μπορείς να κάνεις πολλές δραστηριότητες και μπορείς να περνάς όμορφα στον ελεύθερο χρόνο σου.»

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο. Φαίνεται ότι στο σύλλογο υπάρχει πλέον ένας άνθρωπος που δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης). Ο κόσμος που έχει ο ΠΑΟΚ αξίζει να βλέπει την ομάδα του ψηλά.»

Δείτε το video με όσα είπε ο 25χρονος φορ του ΟΦΗ