Πουλινάκης: «Άλλες εποχές, με πρώτο εμένα, δεν θα μπαίναμε ούτε στα αποδυτήρια»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

24 ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα και τους έθεσε προ των ευθυνών τους εν όψει των τελικών που έχει να δώσει η ομάδα.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε και την επίσκεψη του Μάνθου Πουλινάκη στα αποδυτήρια του γηπέδου όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και τους είπε χαρακτηριστικά πως «υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές, οι περισσότεροι από μας, με πρώτο εμένα, δεν θα μπορούσαμε να μπούμε ούτε στα αποδυτήρια αυτής της ομάδας. Όποιος δεν σέβεται την ομάδα και τους κανόνες της να μην κάνουν καν προπόνηση και να φύγει από τώρα».

Παράλληλα, λόγω των τελευταίων εμφανίσεων που είχαν ως αποτέλεσμα και τις άσχημες εμφανίσεις, ο Πουλινάκης έθεσε τους παίκτες τους προ των ευθυνών τους ζητώντας τους να κάνουν νέα αρχή από το ματς με τον Ολυμπιακό. «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και λογικό είναι να υπάρχουν και οι ήττες. Αυτό το δέχομαι. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ να βλέπω αδιαφορία και να μην προσπαθείτε. Από αύριο θα πρέπει να τα δίνετε όλα στο γήπεδο, με πάθος και αποφασιστικότητα, όπως ταιριάζει σε παίκτες που παίζουν στον ΟΦΗ» τους είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook