Αποθεώνει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του ο Ρόι Κάρολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ έμεινε στον ΟΦΗ μόλις για 5 μήνες ωστόσο σε αυτό το χρονικό διάστημα δέθηκε με τον σύλλογο και τον κόσμο του κάτι που αποτυπώνεται πλήρως και από όσα είπε στη NOVA.

Aρχικά, ο Ρόι Κάρολ είπε για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι «ναι, θα είναι ιδιαίτερο να παίξω, εφόσον παίξω. Δεν το ξέρω αυτό. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις. Θα είναι ωραίο να αγωνιστώ απέναντι στην πρώην μου ομάδα. Ήμουν εκεί για πέντε μήνες. Με έκαναν να αισθάνομαι πολύ όμορφα. Πάντα το έλεγα. Χάρη στον ΟΦΗ βρέθηκα εδώ που είμαι τώρα και να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Europa League. Ο ΟΦΗ με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πάντα έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου σε όποια ομάδα έπαιζα. Έτσι έκανα και εκεί και απέκτησα πολύ καλές σχέσεις με τους φιλάθλους και τη διοίκηση. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για εμένα να παίζω στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω κάθε στιγμή. Θα είναι ωραίο να γυρίσω εκεί και να παίξω. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Υπάρχουν πολλές αλλαγές στον ΟΦΗ. Αλλά θα είναι ωραίο να παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα».

Όσο για την εικόνα που έχει εκείνος από τον φετινό ΟΦΗ, ο Ρόι Κάρολ μίλησε και για τον Γιάννη Πετράκη : «Ναι, ο ΟΦΗ διαθέτει μία ομάδα η οποία προσπαθεί και παίζει ωραία μπροστά στους οπαδούς του. Γιατί οι οπαδοί του περιμένουν το 100%, όπως και οι δικοί μας. Πάντα περιμένουν να παίζεις καλά μπροστά στο κοινό σου. Ο Ολυμπιακός θα δώσει εκεί ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ιδιαίτερα επειδή απέναντί μας θα είναι ο ΟΦΗ. Γνωρίζω καλά πως είναι να παίζεις εκεί. Οι αντίπαλοί του πρέπει να έχουν 100% συγκέντρωση Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην κατηγορία. Θα προσπαθήσει να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Νομίζω πως είναι αρκετά ικανοί να παραμείνουν. Διαθέτουν ορισμένους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Έχουν νέο προπονητή, ο οποίος έχει καλές ιδέες σε θέματα τακτικής. Νομίζω πως ο νέος προπονητής κάνει καλή δουλειά για τον ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook