Λαμπρόπουλος: «Το ματς με την Βέροια όλη η χρονιά»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πατρινός μέσος τόνισε μιλώντας στη ΝΟVA ότι ο ΟΦΗ πρέπει να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αναφερόμενος στο ματς με την Βέροια το χαρακτήρισε τελικό.

Για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος τόνισε λέγοντας ότι «σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα αντικειμενικά του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε δύο τρεις καλές στιγμές για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε απόδοση και ήρθε το 0-4. Είναι μία κακή μέρα για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα από εδώ και πέρα για να αντιστρέψουμε την εικόνα».

Όσο για το σπουδαίο παιχνίδι με την Βέροια που ακολουθεί, ο Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι «νομίζω ότι το ματς με τη Βέροια είναι όλη η χρονιά. Δεν υπάρχει αύριο μετά το ματς με τη Βέροια».

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί υπογράμμισε ότι «σίγουρα έχουμε μόνο δύο εντός έδρας παιχνίδια και είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά νομίζω ότι έφτασε η ώρα να «χτυπήσουμε» και παιχνίδια εκτός για να καταφέρουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».