«Αν ο ΟΦΗ πάει Σούπερ Λιγκ, ο Γιακούμπου θα μείνει στην ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Σαΐμπου Γιακούμπου με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ξεκαθάρισε ότι ο Γκανέζος δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και σε περίπτωση που ο ΟΦΗ πάρει την άνοδο, τότε θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Αλκής Λάρνακας όμως παράλληλα υπογράμμισε ότι θα περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Επίσης μίλησε για τα συναισθήματα του Γιακούμπου για τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε στο Ηράκλειο την «Ιθάκη» του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για το ενδιαφέρον της Αλκής: «Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται ότι θα πάμε στην Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο πρόεδρος της Αλκής γνωρίζει ότι ο Γιακούμπου έχει συμβόλαιο που εμείς το σεβόμαστε. Πλέον, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ΕΠΟ και τι εξελίξεις θα σημειωθούν στο θέμα του ΟΦΗ».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Δεν είναι μόνο η Αλκή που ενδιαφέρεται για τον Γιακούμπου. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο όπως και από ομάδες που αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας».

Για το συμβόλαιο που δεσμεύεται με τον ΟΦΗ: «Σέβομαι πολύ το Νίκο Μαχλά όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε τον ΟΦΗ καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Εγώ σαν μάνατζερ πρέπει να είμαι σωστός απέναντι στον πελάτη μου όπως νομίζω ότι έχουμε φερθεί σωστά και στον ΟΦΗ. Αν ο ΟΦΗ ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, ο Γιακούμπου δεν θα φύγει. Θα μείνει εδώ. Το πιο βασικό είναι να ανέβει ο ΟΦΗ, τα άλλα τα βλέπουμε μετά».

Για την παρουσία του Σαΐμπου Γιακούμπου στον ΟΦΗ: «Ο Σαΐμπου έχει δεθεί πολύ με τον ΟΦΗ και μου λέει συνεχώς ότι αν η ομάδα ανέβαινε στην Σούπερ Λιγκ δεν ήθελε να φύγω από την Κρήτη, όποια ομάδα και αν ενδιαφερόταν. Του άρεσε πολύ όλα όσα έζησε στον ΟΦΗ. Δεν το περίμενε ότι θα δενόταν τόσο πολύ με τον κόσμο και την ομάδα. Και μάλιστα μου λέει συνεχώς ότι θέλει να παίξει σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον ΟΦΗ».