«Χαστούκι» της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ μέσω απάντησης στον σύλλογο μετόχων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα – ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα της ΕΠΟ για το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΟΦΗ λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια καθώς η ΦΙΦΑ απάντησε στην επιστολή του συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνοντας αναρμόδια για τέτοια θέματα.

Σήμερα, η ΦΙΦΑ απάντησε στην επιστολή του συλλόγου μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ που είχε αποσταλεί στις 17 Ιουνίου και με την οποία την ενημέρωνε για τους λόγους που ο σύλλογος προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δήλωσε αναρμόδια για την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια τονίζοντας ότι δεν παρέμβει στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς αφορά την χώρα μας.

Η σημερινή απάντηση της ΦΙΦΑ αποτελεί ακόμα ένα «χαστούκι» στην ΕΠΟ και τις μεθοδεύσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου που διέρρεε συνεχώς ότι υπάρχει φόβος τιμωρίας του ΟΦΗ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ενημερώνει τους μετόχους της ομάδας μας ότι σήμερα παρέλαβε την επιστολή-απάντηση από τη FIFA, η οποία ξεκαθαρίζει ότι το ζήτημα που έχει προκύψει με την ΠΑΕ ΟΦΗ και την ΕΠΟ, αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της ομοσπονδίας και η FIFA δε μπορεί να παρέμβει στο συγκεκριμένο θέμα.

Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση στους δημοσιογραφικούς κύκλους συγκεκριμένων ΜΜΕ από την Αθήνα, οι οποίοι διέρρεαν στις 09 Ιουνίου, ότι η γενική διευθύντρια της FIFA για θέματα ομοσπονδιών κ. Eva Pasquier, έδωσε «τελεσίγραφο» στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και την πιθανή αποβολή του από κάθε εγχώρια διοργάνωση.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια άλλη ιδέα είναι ικανός να επινοήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι κύκλοι του –δημοσιογραφικοί και μη-, με σκοπό τον εκφοβισμό της ΠΑΕ ΟΦΗ και των μετόχων της.

Δείτε εδώ την επιστολή – απάντηση της ΦΙΦΑ