Στην Βουλή έστειλε ο Μανώλης Στρατάκης την επιστολή του Ερ. ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ως αναφορά προς τον Παύλο Γερουλάνο κατέθεσε την επιστολή του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Μανόλης Στρατάκης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του για απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του φακέλου αδειοδότησης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ αλλά και η διοίκηση της ΕΠΟ, θα έπρεπε να έχουν διεκπεραιώσει όλες τις εκκρεμότητες που έχουν για τα προωταθλήματα της Super League και Football League 1 και 2, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει. Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται και σε αυτά πρέπει να δώσει άμεση απάντηση η ΕΠΟ.

1. Γιατί αφού ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το πόρισμα από τον εισαγγελέα Εφετών κ.Κανελλόπουλο που αφορά στις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, καθώς και στα πλαστά έγγραφα, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα;

2. Γιατί αρνείται η ΕΠΟ να παραδώσει στη Βουλή των Ελλήνων, τους φακέλους όλων των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του λαού και στη συνέχεια η Βουλή διά της αρμόδιας Επιτροπής να ενημερώσει τον ελληνικό λαό;

3. Εάν δεν γίνει αυτό, άμεσα εμείς ως ιδρυτές της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και ως μεγαλομέτοχοι έχοντας έννομο συμφέρον θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα κ.Σιμιτζόγλου για να του ζητήσουμε να ανοίξει όλους τους φακέλους;

4. Είναι αλήθεια ότι δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ, χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση στον ΟΦΗ από κανέναν; Αν είναι αλήθεια, παραβιάζεται κάθε έννοια δικαίου, καταστρατηγείται η ισονομία και για το λόγο αυτό καλούμε τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα, καθώς και την Πολιτεία, να επέμβουν, προκειμένου να προστατέψουν το νομικό πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και το σύνταγμα του κράτους.

5. Επιτέλους πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και πρέπει να ακουστεί η πλευρά του ΟΦΗ. Να σταματήσουν να ενημερώνονται από τρίτους και να δρουν ερήμην μας.

6. Να μας ενημερώσουν πώς και γιατί καλούν εκπροσώπους από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να συζητούν για το θέμα μας, χωρίς εμείς να λαμβάνουμε γνώση και χωρίς να μπορούμε να ενημερώσουμε τους αξιωματούχους της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Εμείς πιστεύουμε στην ελληνική δικαιοσύνη και στους νόμους του κράτους. Σεβόμαστε τους κανονισμούς και τα καταστατικά που διέπουν το ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως περιμένουμε από όλα αυτά τα όργανα να δικαιώσουν την ομάδα μας. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».