Έβαλαν στο παιχνίδι τον ΟΦΗ για Γκαρσία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το… μελάνι από την συνέντευξη τύπου του Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει προλάβει να στεγνώσει και δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι και ο ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν τα Σπορ του Βορρά, ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος έχει ήδη τρεις προτάσεις και μια από αυτές λέγεται ότι είναι ο ΟΦΗ – όπως χαρακτηριστικά τονίζει το δημοσίευμα.

Αναλυτικά: Δεν πρόλαβε να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και ήδη ο Πάμπλο Γκαρσία “γυάλισε” στις υπόλοιπες ομάδες! Σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ, ήδη τρεις ομάδες (και από την Σούπερ Λίγκα) από Ελλάδα και εξωτερικό, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου.
Μάλιστα, οι ίδιοι οι πρόεδροι των ομάδων τηλεφώνησαν στους εκπροσώπους του Γκαρσία, τονίζοντας ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα στο οικονομικό (θα τα βρούμε δεν υπάρχει πρόβλημα είπαν χαρακτηριστικά), ενώ μία εξ αυτών των ομάδων λέγεται ότι είναι ο ΟΦΗ. Οπως γράψαμε και χθες, ο Γκαρσία έχει αποφασίσει να συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο την καριέρα του.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα μιας και ο ΟΦΗ μόνο την μεταγραφική του ενίσχυση δεν κοιτάζει την τωρινή χρονική στιγμή αφού υπάρχει στην μέση η μάχη για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook