Τι «παίζει» με τα πλέι – οφ από εδώ και στο εξής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το gentikoule.gr σας παρουσιάζει όλα τα ενδεχόμενα που ισχύουν από εδώ και στο εξής, τόσο στην περίπτωση που δεν δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τις παράτυπες μεταγραφές αλλά και με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από Δόξα Δράμας, Πανθρακικό.

Πλέον, από την στιγμή που δεν θα ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Football League, υπάρχουν μερικά στοιχεία που χρειάζεται να τα λάβουμε υπόψιν μας. Το ένα έχει να κάνει με την εμπλοκή του ονόματος της Δόξας Δράμας στο σκάνδαλο των παράνομων μεταγραφών και το άλλο με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από τις ομάδες. Για παράδειγμα, από την Δόξα Δράμας έχουν αποχωρήσει σωρεία ποδοσφαιριστών που ήδη αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο ενώ το ίδιο ισχύει και για κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών των Τρικάλων αλλά και του Πανθρακικού.

Το gentikoule.gr σας παρουσιάζει τα σενάρια διεξαγωγής των πλέι – οφ…

Σενάριο 1ο: Συμμετέχουν οι ομάδες που ήταν εξαρχής να λάβουν μέρος στα πλέι – οφ

Ομάδες
ΟΦΗ 4
Τρίκαλα 2
Λεβαδειακός 2
Δόξα Δράμας 0

Σενάριο 2ο: Η Δόξα Δράμας τιμωρείται για παράνομες μεταγραφές ή δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στα πλέι – οφ λόγω των μαζικών αποχωρήσεων παικτών της ομάδας.

Ομάδες
ΟΦΗ 6
Τρίκαλα 3
Λεβαδειακός 3
Πανθρακικός 0

Σενάριο 3ο: Δόξα Δράμας, Παναθρακικός και Βέροια δεν συμμετέχουν στα πλέι – οφ καθώς τιμωρούνται για το θέμα των πλαστών εγγράφων ή δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής.

Ομάδες
ΟΦΗ 6
Τρίκαλα 4
Λεβαδειακός 4
Βέροια 0