Πλέι – οφ με 3 ομάδες το πιθανότερο σενάριο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έχοντας φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και με τους παίκτες της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού να έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους ενώ η Βέροια εμπλέκεται στο σκάνδαλο των πλαστών εγγράφων.

Kαι με τις εξελίξεις που σημειώνονται και να δικαιώνουν στο ακέραιο τον ΟΦΗ, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι και οι Νίκος Μαχλάς, Νίκος Αναστόπουλος που έδειξαν τόσο επιμονή στο αίτημα τους να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Γιατί φτάσαμε στις 22 Ιουνίου και είναι δύσκολο έως απίθανο να δηλώσουν συμμετοχή στα πλέι – οφ ο Πανθρακικός και η Δόξα Δράμας.

Γιατί, οι προπονητές αυτών των δύο ομάδων σε συνεργασία με τις διοικήσεις τους, επέλεξαν να στείλουν σε διακοπές τους ποδοσφαιριστές τους αντί να περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις όπως συνέβη με τον ΟΦΗ αλλά και τον Λεβαδειακό.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι το σενάριο που αφορά τα πλέι – οφ και το οποίο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό με την συμμετοχή τριών ομάδων. Των ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Τρικάλων με τους ποδοσφαιριστές του Θεσσαλικού συλλόγου να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα πλέι – οφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, στην Κομοτηνή πιάστηκαν στον «ύπνο» καθώς ήδη είχαν ξεκινήσει να αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές ενώ το ίδιο ισχύει και στην Δράμα όπου συνέβη το ίδιο.

Σε περίπτωση που το παραπάνω σενάριο γίνει πραγματικότητα, θα ξεκινήσουν τα πλέι – οφ με την συμμετοχή τριών ομάδων η βαθμολογία θα έχει ως εξής:

ΟΦΗ 2
Τρίκαλα 0
Λεβαδειακός 0