«Τώρα θα μιλήσουμε εμείς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι τελευταίες εξελίξεις που φέρνουν τον ΟΦΗ μπροστά από μια σειρά θετικών εξελίξεων για το μέλλον του συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη αναστροφή του κλίματος. «Τώρα θα μιλήσουμε εμείς» το σύνθημα που επικρατεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Όπως είναι φυσιολογικό, το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών άλλαξε άρδην με την ατμόσφαιρα στο «Βαρδινογιάννειο» να είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτήν που επικρατούσε τις προηγούμενες εβδομάδες. Μάλιστα, όπως έλεγαν οι παίκτες του ΟΦΗ μεταξύ τους, «τώρα θα μιλήσουμε εμείς. Μετά την προσπάθεια της διοίκησης, ήρθε η σειρά μας για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει να βρίσκεται».

Στο ΒΑΚ βρέθηκε και ο Νίκος Μαχλάς που είδε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Και βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και με το Νίκο Αναστόπουλο που βλέπει να δικαιώνεται η απόφαση του να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι να έρθει η οριστική δικαίωση.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αγρίτης, Μπερτίν, Παπουλής, Ρόβας που είχαν πάρει άδεια και αναμένεται να δώσουν το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης όπου και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις…