Πίτσος: «Ανάσα για όλους μας η άνοδος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα συναισθήματα του για τις τελευταίες εξελίξεις εξέφρασε ο Μηνάς Πίτσος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας παράλληλα ότι άπαντες είναι πανέτοιμοι για τα πλέι – οφ. Ο αρχηγός του ΟΦΗ αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις υπογράμμισε ότι «μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν είναι και το καλύτερο. Όλοι είχαμε ακούσει κάτι, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Όμως, πραγματικά απορώ τι ποδόσφαιρο παίζαμε τι γινόταν και σε ποιον χώρο βρισκόμασταν. Ελπίζω να βγει κάτι καλό μέσα από αυτήν την διαδικασία και να ξεκαθαρίσει όσο μπορεί αυτό το θέμα με τα στοιχήματα».

Ο Μηνάς Πίτσος μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν πάρει την μορφή «χιονοστιβάδας» στο θέμα των στημένων αγώνων είπε «λίγο – πολύ το λέγαμε από την αρχή. Πάντα ο ΟΦΗ αλλά και ο Εργοτέλης απείχαν μακριά από όλα αυτά και ήμασταν καθαροί. Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με αυτά τα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να εμπλακεί κανένα όνομα από τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μηνά Πίτσου στον Athletic Radio 104,2

Για το ενδεχόμενο να αδικήθηκε ο ΟΦΗ στα περσινά πλέι – οφ: «Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να συνέβη κάτι στα πλέι – οφ όμως είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτομαι αθώα και δεν πιστεύω ότι εμπλέκονται ποδοσφαιριστές. Το βρίσκω εντελώς χαζό και ηλίθιο να εμπλέκονται ποδοσφαιριστές».

Για τις νεότερες εξελίξεις στο στον ΟΦΗ: «Χθες ήταν μια ημέρα που νιώσαμε μεγάλη χαρά έπειτα από αρκετό καιρό. Όλη η υπομονή και οι κόποι που κάναμε δικαιώνονται. Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα μετράει και χθες ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση που πήραμε μετά από αρκετό καιρό».

Για το προηγούμενο χρονικό διάστημα που γινόντουσαν οι προπονήσεις: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο προπονητής μας και προσπαθούσε να μας κρατάει σε εγρήγορση. Το ψυχολογικό κομμάτι ήταν το πιο δύσκολο από όλα, η ψυχολογία ήταν πολύ κακή και προσπαθούσαμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση. Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση και περιμέναμε τις εξελίξεις σύμφωνα με όσα μας έλεγε ο πρόεδρος και ο προπονητής μας. Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε από οτιδήποτε».

Για την δικαίωση των παικτών του ΟΦΗ: «Η μεγαλύτερη δικαίωση για εμάς είναι να κερδίσουμε αυτό που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο. Ο ιδρώτας μας, ο κόπος μας, οι στενοχώριες που περάσαμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για όλους μας».

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του ΟΦΗ: «Είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και βρισκόμαστε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Σίγουρα, υπήρχε μια στενοχώρια όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι αν γίνουν τα πλέι – οφ. Οι προπονήσεις γίνονταν κανονικά και διατηρηθήκαμε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίπεδο».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Όλοι έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς. Το πιο βασικό είναι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Και μπορεί να μην λύνονται τα προβλήματα όμως είναι μια μεγάλη ανάσα. Το πιο βασικό είναι να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός ούτως ώστε η ομάδα να απεμπλακεί από όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια».