Ισόπαλος 3-3 με ΠΟΑ με αποκάλυψη τον Ροβίθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ που είχε σε μεγάλα κέφια τον Ροβίθη που πέτυχε 2 γκολ αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον ΠΟΑ .

Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν αγωνιστικοί διάθεση ενώ αρκετοί παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα έδειξαν ιδιαίτερα διψασμένοι περιμένοντας τη νέα σεζόν να τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε το παιχνίδι παρατάσσοντας αρκετούς βασικούς παίκτες. Ο Αγριμάκης υπερασπιζόταν την εστία της ομάδας, δεξι μπακ ήταν ο Κυζιρίδης,αριστερό ο Χατζηκοσμας, με τους Κουρδακη και Μακρή να αποτελούν τους  στοπερ. Λαμπρόπουλος, Ιωαννιδης βρίσκονταν  στο κέντρο, δεξιά ο Καπουρανης, αριστερά ο Νυκταρης, με τους  Παπαζογλου και Ροβίθη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 14 με τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι σε σουτ του  Λαμπρόπουλου και στην συνέχεια της φάσης  το σουτ του Παπάζογλου απέκρουσε ο Χωματάς.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ όταν μετά από ασσίστ του Γιακούμακη, ο Σκουλόυδης σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ άρχισε να ανεβάζει στροφές και μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά κατάφερε να πετύχει 3 γκολ και να πάει για ημίχρονο προηγούμενος με 3-1 χάρις τα τέρματα των Παπάζογλου και 2 του Ροβίθη.

Στην επανάληψη ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νεαρά παιδιά καθώς πέρασε στο παιχνίδι τους Φαζό, Δαμιανάκη, Κωσταντίνου, Παπαδιό, Μπολάκη, Βλαχάκη και Κολακουδάκη.

Η συνοχή χάθηκε κάπως κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΟΑ που πετυχαίνοντας δύο τέρματα ισοφάρισε σε 3-3.

Το live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook