Βασικός στόχος, η διατήρηση του βασικού κορμού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου λήγουν 11 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και όπως γίνεται κατανοητό, ήδη στον ΟΦΗ έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία προκειμένου να μην μείνει πίσω ο σχεδιασμός της επόμενης σαιζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός του Νίκου Αναστόπουλου είναι να μην γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΟΦΗ εν όψει της επόμενης περιόδου, αφού η ιδέα για το «χτίσιμο» μιας ομάδας από την αρχή, αφενός θα ακυρώσει την προσπάθεια των παικτών και αφετέρου θα επιφέρει μεγάλες αγωνιστικές αλλαγές στην ομάδα, στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βάλουν στην ομάδα.

Στοιχείο που επίσης προσμετράται στην επιδίωξη για παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας. Οι συζητήσεις που αναμένεται να γίνουν, αφορούν στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα, δηλαδή στις 30 Ιανουαρίου. Από τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αφορούν στους Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Παναγιώτη Μπαρτζώκα, Χρήστο Μπούρμπο, Φραντς Μπερτίν, Παναγιώτη Ζορμπά, Κώστα Κιάσσο, Γιώργο Κατσικογιάννη, Μπόζινταρ Τάντιτς, Ανέστη Αγρίτη, Λεωνίδα Καμπάνταη, Πιότρ Βλόνταρτσικ.

Επίσης, ολοκληρώνονται οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τον Γενάρη στην ομάδα. Γιώργος Γεωργίου, Λεωνίδας Καμπάνταης, Άρης Γαλανόπουλος, Φώτης Παπουλής, Ερόλ Μπουλούτ, Ιβάν Ρούσεφ ήταν οι παίκτες που ήρθαν στον ΟΦΗ τον Γενάρη και από αυτούς μένουν ελεύθεροι οι Γαλανόπουλος, Καμπάνταης, Παπουλής με τον ΟΦΗ να έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην ανανέωση των συμβολαίων τους. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί αφού ο Αναστόπουλος επιθυμεί την παραμονή τους στην ομάδα.

Επίσης, σκοπός όλων στον ΟΦΗ είναι να συνεχίσουν τη διαφύλαξη του άριστου κλίματος που επικρατεί, «μυστικό» το οποίο αποτέλεσε και το μεγάλο πλεονέκτημα του ΟΦΗ έναντι των υπόλοιπων ομάδων.