Ο Ινφαντίνο δικαιώνει τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωράει δημοσίευμα που αναφέρεται στην πρόσφατη έλευση του Τζιάνι Ινφαντίνο στην Ελλάδα και η οποία υποτίθεται ότι σχετιζόταν με τον φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport.gr, o Iταλός αξιωματούχος της ΟΥΕΦΑ δεν ήρθε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το ζήτημα του ΟΦΗ καθώς το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι το 50ο που απασχολεί τον Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

«Πολλοί σύνδεσαν την έλευση του Ινφαντίνο στην Ελλάδα με την υπόθεση του φακέλου αδειοδότησης του ΟΦΗ. Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι το 50ο που απασχολεί τον Ιφαντίνο και την UEFA. Δεν τους ενδιαφέρει, από τη στιγμή που οι όροι είναι σαφείς.

Ηρθε να ζητήσει το λόγο από την ΕΠΟ γιατί ενώ όλοι οι φάκελοι διαφέρουν από τις προσταγές της UEFA, σε κάποιους δόθηκαν οι αδειοδοτήσεις και σε άλλους όχι. Και για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν «πατάει» στο club license της UEFA, πάνω στο οποίο έχουν γίνει δεκάδες σεμινάρια (πληρωμένα όλα από την UEFA)…

«Καταργήστε τα για όλους», είπε στον Σοφοκλή Πιλάβιο και έφυγε…» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.