“Πράσινο” από ΟΦΗ για Αρκούδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μόλις ο 22χρονος δεξιός μπακ ξεμπερδέψει με την ΑΕΚ τότε αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην δική του υπόθεση που ενδιαφέρει αρκετά τον ΟΦΗ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις με τον Χρήστο Αρκούδα που πρόκειται να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του στην ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει ανάψει το “πράσινο φως” για τον 22χρονο δεξιό μπακ που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον επόμενο Νοέμβρη. Αυτή η παράμετρος είναι και η μόνη που σκέφτονται στην ομάδα καθώς το πρωτάθλημα θα έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα (17-18 Αυγούστου).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Αρκούδα φαίνεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ατρόμητος που κινείται για την απόκτηση δεξιού μπακ ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής βλέπει άκρως θετικά την προοπτική να έρθει στην Κρήτη και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”. Ο ίδιος μιλώντας στο περιβάλλον του δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ κάνοντας λόγο για “τιμή που ενδιαφέρεται μια τόσο μεγάλη ομάδα”.

Ωστόσο, για να προχωρήσει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για εκείνον, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά το κεφάλαιο ΑΕΚ και αν τελικά ο Αρκούδας θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook