Μαχλάς:»Δεν περίμενα ποτέ από μια ομάδα της πόλης μας,να μας προδώσει έτσι»

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

O Νίκος Μαχλάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την σημερινή εξέλιξη στο Δ.Σ. της Super League και εξέφρασε την πικρία του για την στάση του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Αthletic Radio 104,2

Για την σημερινή απόφαση της Super League και την στάση του Εργοτέλη…

Όταν έρχεται ο εκτελεστικός διευθυντής της ΟΥΕΦΑ και λέει ότι στην Β εθνική δεν μπορούν να ισχύουν τα ίδια κριτήρια με την Super League πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Δεν μπορεί να σε εξοντώνουνε. Καλό θα ήταν να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι όπως αναφέρονται και στις κασέτες όπου όπως λέγεται  έχουν πρόβλημα κάποιες ομάδες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην ψηφιστεί η πρόταση του κ.Πιλάβιου και δεν περίμενα ποτέ από τον Εργοτέλη να έχει τέτοια στάση. Για μένα αυτή η ομάδα δεν υπάρχει . Το κατάπιαμε μια φορά με την στήριξη που παρείχε στον κ.Μπέο. Είναι εντελώς αντιφατικό αυτό που έκαναν. Εμείς αύριο καταθέτουμε ένσταση γιατί έχουμε έννομο συμφέρον και θα προσφύγουμε δικαστικά.

Για το τι περιμένουν στον ΟΦΗ την Παρασκευή στο Δ.Σ της ΕΠΟ…

Έχει κάνει μια εισήγηση και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν θα την κρατήσει και την Παρασκευή. Καταλαβαίνω για τις πιέσεις που μπορεί να είχε και να υποκύπτει σε αυτές κάποιος άνθρωπος από ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στην φυλακή . Υπάρχει μια αδικία εις βάρος μας και την έχει καταλάβει και η ίδια η ΕΠΟ. Ο κ. Πιλάβιος μας είπε κάποια πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα. Εμένα μου μένει η πικρία μου για την στάση του Εργοτέλη. Δεν περίμενα ποτέ από μια ομάδα που είναι εδώ μαζί μας, στην ίδια πόλη,  να μας προδώσει έτσι.

Για την πρόταση του κ.Μαρινάκη και αν πιστεύει πως ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί…

Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει δει την αδικία που έχει γίνει εις βάρος μας και ελπίζω να επιμείνει στην απόφαση του. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα να ψηφιστεί αυτό που έγινε και είναι παράλογο που δεν το έπραξαν. Δεν είμαστε κανενός άρμα. Είμαι πολύ περήφανος που τίμια και με το σταυρό στο χέρι προχωράμε παρά τα οικονομικά μας προβλήματα. Αυτή τη στιγμή ο κ. Πιλάβιος είδε την αδικία που έχει γίνει, έχω εμπιστοσύνη πως θα τηρήσει την στάση του . Πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι. Ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί την Παρασκευή και αν δεν δικαιωθεί, τότε θα δικαιωθεί στις 7 Ιουλίου. Τότε θα έρθει και η δικαίωση των ποδοσφαιριστών μας.