Πουλινάκης: «Δεν αλλάζει ούτε 1% το πλάνο για την εξυγίανση του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του ΟΦΗ εξέφρασε την πίστη του για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογο και ξεκαθάρισε ότι θα συνεχιστεί η οικονομική πολιτική που έχει ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της.

Η δήλωση του Μάνθου Πουλινάκη

«Η σημερινή εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ 1013-14 αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση για την διοίκηση  του ΟΦΗ που εκπόνησε και τηρεί κατά γράμμα μέχρι τώρα, ένα 3ετές πρόγραμμα με στόχο την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας. Αυτό το πρόγραμμα, οι κινήσεις που έχουν γίνει στις παλιές υποθέσεις αλλά και το γεγονός ότι πλέον η ΠΑΕ ΟΦΗ δείχνει ότι μπορεί να γίνει βιώσιμη είναι τα κυριότερα σημεία που κατά την γνώμη μου έπεισαν την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να μας χορηγήσει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην εξασφάλιση της άδειας από την ομάδα μας και να δηλώσω με κατηγορηματικό τρόπο ότι η θετική αυτή εξέλιξη δεν θα αλλάξει ούτε 1% το πλάνο μας για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Σίγουρα πλέον έχουμε περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στο μεταγραφικό σχεδιασμό, εν τούτοις στα οικονομικά ζητήματα δεν θα ξεφύγουμε καθόλου από το πλάνο που έχουμε καταρτίσει.

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο και σε αυτόν θα συνεχίσει να πορεύεται».