Δεν έμειναν στις επιστολές Μαχλάς – Φαγαδάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του gentikoule.gr, η επικοινωνία των δύο πλευρών δεν παρέμεινε στάσιμη αλλά αντιθέτως υπήρχαν εξελίξεις το απόγευμα της Δευτέρας που δεν αποκλείεται να δείξουν και… λύση!

Από ότι αναφέρουν πληροφορίες, ο Νίκος Μαχλάς ήρθε σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του Θεόφιλου Φαγαδάκη ώστε να συνταχθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο θα δοθεί στον ΟΦΗ το ποσό του 1 εκ. ευρώ με την μορφή άτοκου δανείου.

Εφόσον πάνε όλα καλά και δεν προκύψει κάποιο, νεότερο, πρόβλημα τότε το ιδιωτικό συμφωνητικό θα υπογραφεί την Τρίτη και στην συνέχεια θα μπουν τα χρήματα. Όπως είναι φυσιολογικό, ο κόσμος συνεχίζει να είναι δύσπιστος αφού όλο μετατίθενται οι εξελίξεις που αφορούν την κατάθεση των χρημάτων.

Όσον αφορά την έλευση του Θεόφιλου Φαγαδάκη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία. Όπως κάνει γνωστό και μέσω της επιστολής του, θέλει να είναι στο Ηράκλειο την Τρίτη ή την Τετάρτη. Μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία άφιξης του όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις «φιξαριστεί», τότε θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης.