Εισιτήρια διαρκείας, Θύρα 6 και «Γεντί Κουλέ» στο επίκεντρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ με τις εργασίες στο «Γεντί Κουλέ» και την Θύρα 6 να αποτελούν τα βασικά αντικείμενα συζήτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Με βασικά θέματα τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» και τα εισιτήρια διαρκείας συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αρχικά έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο Μάνθο Πουλινάκη για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα με τα υπόλοιπα μέλη να απονέμουν τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή.

Για το πρώτο θέμα αποφασίστηκε να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και ο συντονισμός των διαδικασιών προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Γεντί Κουλέ για να μην υπάρξει πρόβλημα με την χρησιμοποίηση του γηπέδου από τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάστηκε και εγκρίθηκε το πλάνο που είχε καταρτιστεί από το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ και το οποίο περιλαμβάνει σημαντική μείωση στις τιμές αλλά και συνάμα αύξηση στις παροχές.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιαστούν από την ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος από την ΠΑΕ θα γίνουν ταυτόχρονα και όλες οι ενέργειες προκειμένου να ανοίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Θύρα 6.