Οι πρώτες δηλώσεις Γκαλέτι: “Έτοιμος να παίξω, μου αρέσει το πρότζεκτ του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε σε ιστοσελίδα της Αραγονίας κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και δεν έκρυψε την τεράστια θέληση του για να επιστρέψει ως πρωταγωνιστής”.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε στην ιστοσελίδα elperiodicodearagon.com και ανέλυσε τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση του ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε ότι τα λόγια του Μάνθου Πουλινάκη ήταν ένας από τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στην Κρήτη.

Για το “ναι” που είπε στην πρόταση του ΟΦΗ, ο 33χρονος παιχταράς είπε ότι “την επόμενη εβδομάδα (σημ. την τρέχουσα) θα είμαι στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές και εκεί θα συναντηθώ με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία. Ήδη, μίλησα με τον πρόεδρο και μου αρέσει σαν ιδέα το πρότζεκτ που έχει ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε την συμφωνία. Έχω αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα για εμένα”.

Όσο για την επιστροφή του στην δράση μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υπογράμμισε ότι “τον περασμένο Απρίλιο έκανα ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Έχω πάρει την άδεια από τους γιατρούς για να αγωνιστώ ξανά και ήδη αυτό έγινε και από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής. Είμαι έτοιμος να παίξω. Έχω τεράστια δίψα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook