Νέα σενάρια για Γεωργιάδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσίευμα της εφημερίδας Σπορ του βορρά θέλει τον ΟΦΗ να έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Γιώργου Γεωργιάδη. 

Πριν περίπου δύο εβδομάδες η ιστοσελίδα olapaok.gr είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Γιώργο Γεωργιάδη κάτι που σας μεταφέραμε και μέσω του Gentikoule. Σήμερα νέα δημοσιεύματα φέρουν το πράγμα ένα βήμα παρακάτω καθώς η εφημερίδα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ αναφέρει πως ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στον ΠΑΟΚ για τον Γεωργιάδη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν η καλύτερη για τον Γιώργο Γεωργιάδη, που είναι αλήθεια πως δεν έδειξε τα στοιχεία που μπορεί να παρουσιάσει μέσα στο παιχνίδι του. Όμως τη νέα σεζόν ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει όλη την διάθεση να εμφανίσει το πραγματικό του πρόσωπο για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Η είδηση που μεταφέρουμε, είναι ncos οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ εξέφρασαν την επιθυμία να αποκτήσουν τον Γεωργιάδη από τον Δικέφαλο του Βορρά με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Κρητικών, θέλει να ενισχύσει όσο το δυνατόν την ομάδα του και συζητά κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Οι Κρητικοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιώργο Γεωργιάδη, όμως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμη την οριστική τους απόφαση προοπτική.
Ο ΟΦΗ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Γεωργιάδη, όμως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν. Γνωρίζοντας την αξία του ποδοσφαιριστή σκέφτονται να του δώσουν την ευκαιρία για τη νέα σεζόν. Στις συζητήσεις που θα έχουν με τον Χούμπ Στέφενς θα λάβουν την τελική απόφαση, καθώς ο Ολλανδός έχει σχηματίσει εικόνα για τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook