Παρουσία 3500 λαού και με όνειρα η «πρώτη» του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Με 3500 φίλους της ομάδας να δίνουν το παρόν πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ δημιουργώντας προσδοκίες και όνειρα για μια επιτυχημένη χρονιά.

Παρουσία όλων των μεταγραφικών του αποκτημάτων πλην του Κάρλος Μιλιάλες, ο οποίος πάντως αναμένεται να πάρει «τζούρα» από «Γεντί Κουλέ» πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν. Με τον κόσμο του ΟΦΗ να αποθεώνει τον παλιό Θανάση Παπάζογλου και τους νέους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Παύλο Δερμιτζάκη πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» προπόνηση του ΟΦΗ ξεκίνησε με προσδοκίες. Μοναδικός απών ήταν ο Θανάσης Κουτσινικούλης ο οποίος ήταν δικαιολογημένος καθώς εξασφάλισε επιπλέον άδεια.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης δηλώσεις έκαναν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι, Χρήστος Μπούρμπος και Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Παύλος Δερμιτζάκης

Bάση των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. Θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο. Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλος παίκτης είναι ευπρόσδεκτος.

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε:

Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει.

Χρήστος Μπούρμπος:

«Έγινε αυτό που ήθελα. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να ζήσω περισσότερα πράγματα με τον ΟΦΗ και να ανεβούμε επίπεδο. Είναι κάλο που ξεκινάμε με προδιαγραφές ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά.»

Λουτσιάνο Γκαλέτι:

«M’αρέσει πολύ η πόλη. Ήξερα ότι θα έχει πολύ κόσμο η πρώτη προπόνηση. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου θυμίζει αυτό της Εστουντιάντες.»

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule