Βερόν στο Gentikoule: «Δεν φεύγω από τον ΟΦΗ, πιστός στην ομάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός ηγέτης του ΟΦΗ με δηλώσεις του στο Gentikoule διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του από την ομάδα και εξέφρασε την… ανυπομονησία του να παίξει μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Ματίας Βερόν αποτελεί μια από τις «κολώνες» του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα» και την επόμενη αγωνιστική περίοδο – μιας και έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα.

Το πρωί της Τετάρτης έκαναν την εμφάνιση τους κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «επιθυμία του Βερόν να φύγει από τον ΟΦΗ» – κάτι που ο ίδιος διαψεύδει με δηλώσεις του στο Gentikoule: «Είναι ψέματα. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ. Είμαι πιστός στην ομάδα και έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, μίλησα με τον πρόεδρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας».

Όσον αφορά τη νέα χρονιά, ο Ματίας Βερόν τόνισε ότι  «θέλουμε να πάμε ψηλά τον ΟΦΗ. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» ενώ για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ μαζί με τον συμπατριώτη του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Αργεντινός «μαέστρος» πρόσθεσε λέγοντας ότι «ο Λουτσιάνο είναι ένας παίκτης που έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι χαρά μου που θα είμαστε μαζί στον ΟΦΗ γιατί μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα».