Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του τερματοφύλακα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λέξη… δεν βγαίνει από τα χείλη των ανθρώπων του ΟΦΗ για την υπόθεση του τερματοφύλακα καθώς στην ομάδα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου κάνοντας λόγο για εξαιρετική επιλογή.

Μετά την απαίτηση του Μπλάζιτς για παραπάνω χρόνο, στον ΟΦΗ αποφάσισαν να κόψουν τον Μαυροβούνιο γκολκίπερ εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά και παράλληλα μαζί με τον Σήφη Δασκαλάκη να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο για την εστία της ομάδας.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με έμπειρο τερματοφύλακα (ξένο και όχι Έλληνα) που έχει συμβόλαιο με ευρωπαϊκό σύλλογο και τα τελευταία 24ωρα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να το “σπάσει” και να έρθει στην Κρήτη. Μάλιστα, οι συζητήσεις μεταξύ του ΟΦΗ και του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει ταύτιση απόψεων ακόμα και στο οικονομικό σκέλος το οποίο είναι αρκετά χαμηλό για τα δεδομένα του συλλόγου.

Όσο για το όνομα του; Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να πουν το παραμικρό καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες με αποτέλεσμα να φοβούνται τυχόν… “μπάσιμο” τους στην υπόθεση απόκτησης του. Όπως τονίζουν στον ΟΦΗ, στόχος είναι να έχει κλείσει η υπόθεση μέχρι τα τέλη της εβδομάδας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και παράλληλα να κλείσουν τα βασικά μέτωπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook