Επιβεβαιώνεται από ΟΦΗ για Ζβασίγια – έρχεται Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός που έρχεται δανεικός από τους Κάϊζερ Τσιφς. «Μεγάλη επένδυση για το μέλλον» τονίζουν στην Κρητική ομάδα.

Ο Λίνκολν Ζβασίγια αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ που αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του στόπερ από την Ζιμπάμπουε έχει κλείσει εδώ και αρκετές ημέρες ωστόσο το όνομα του κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μιας και είχαν μπει στην… μέση και άλλες ομάδες από την Ελλάδα. Ο Ζβασίγια θα αποκτηθεί δανεικός από την ομάδα της Νοτίου Αφρικής με τον ΟΦΗ να έχει μια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2014.

Τα χαρακτηριστικά του

Στον ΟΦΗ κάνουν λόγο για έναν παίκτη με πλούσια σωματικά προσόντα τον οποίο ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές και έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη. Το… scouting report του ΟΦΗ κάνει λόγο για ποδοσφαιριστή που είναι πολύ καλός τακτικά και ο οποίος έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Παράλληλα, η καλή τεχνική κατάρτιση που έχει, του δίνει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος. Πάντως, η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός ενώ είναι αρκετά δυνατός στον “αέρα” και τις προσωπικές μονομαχίες.

Όσο για το νεαρό της ηλικίας του, είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Ζιμπάμπουε και αποτελεί τον βασικό κεντρικό αμυντικό της ομάδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον ΟΦΗ κατάφεραν να βάλουν μια χαμηλή ρήτρα για το καλοκαίρι του 2014 ώστε σε περίπτωση που ικανοποιήσει να είναι η ομάδα σε θέση να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τους Νοτιοαφρικανούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook