Ανακοίνωσαν Ζβασίγια οι Κάιζερ Τσιφς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πρόλαβαν τον… ΟΦΗ οι Νοτιοαφρικανοί που ανακοίνωσαν και επίσημα τον δανεισμό του 22χρονου στόπερ. «Κορυφαίος παίκτης ο Λίνκολν, επαγγελματικός σύλλογος ο ΟΦΗ» τονίζουν στις δηλώσεις τους.

Οι πρωταθλητές Νοτίου Αφρικής… ανακοίνωσαν πριν τον ΟΦΗ, την παραχώρηση του 22χρονου στόπερ από την Ζιμπάμπουε που αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην ανακοίνωση τους, οι Κάιζερ Τσιφς αναφέρουν ότι: «Ο αμυντικός των Κάιζερ Τσιφς Λίνκολν Ζβασίγια παραχωρείται στον ΟΦΗ για έναν χρόνο δανεικός. Ο Ζβασίγια ήρθε στην ομάδα το 2011 και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα».

Παράλληλα υπάρχουν δηλώσεις του τιμ μάνατζερ των Κάιζερ Τσιφ Μπόμπι Μοτάουνγκ που αναφέρεται στην παραχώρηση του 22χρονου στόπερ στον ΟΦΗ: Ο Λίνκολν είναι τοπ παίκτης. Αποφασίσαμε στην ομάδα ότι το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να πάρει χρόνο συμμετοχής σε μια άλλη ομάδα. Θα παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία του και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία του. Επίσης, είναι καλό για εκείνον ότι θα αποκτήσει εμπειρία αγωνιζόμενος σε μια διαφορετική χώρα. Είναι ακόμα νέος και είναι καλό για την ανάπτυξη του και την βελτίωση του ως παίκτης. Σαν σύλλογος ανοίγουμε τα φτερά μας δημιουργώντας σχέσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο σύλλογος ΟΦΗ ήταν επαγγελματίας στον τρόπο με τον οποίο κατέθεσαν την πρόταση τους και προχωρήσαμε σε μια συμφέρουσα συνεργασία για όλους. Είναι πολιτική των Κάιζερ Τσιφς να δημιουργούν ευκαιρίες εξέλιξης για τους ποδοσφαιριστές τους».