Σκληρό «πόκερ» ΟΦΗ – Εστουδιάντες για Όγιος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε… «παρτίδα πόκερ» εκτυλίσσονται οι συζητήσεις μεταξύ του ΟΦΗ και της Εστουδιάντες για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού λόγω του ποσοστού δικαιωμάτων του αλλά και της ρήτρας που θα μπει. Αποφασισμένοι στον ΟΦΗ να κάνουν δικό τους τον Όγιος.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές έδειχναν τις προηγούμενες ημέρες ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, οι Αργεντινοί δείχνουν να ζητούν περισσότερα χρήματα προκειμένου να παραχωρήσουν τον Όγιος ενώ υπάρχει διαφορά και στο ποσοστό της μεταπώλησης και της ρήτρας που θα μπει το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν – μέσα σε λογικά, οικονομικά, πλαίσια – προκειμένου ο 22χρονμος ποδοσφαιριστής να έρθει στην Κρήτη και να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα». Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις μιας και θα γίνουν ακόμα περισσότερες επαφές προκειμένου το σήριαλ της απόκτησης του να κλείσει θετικά για τον ΟΦΗ.

Τον ποδοσφαιριστή επιθυμεί διακαώς η ομάδα και για αυτόν τον λόγο έχει καταθέσει μια «σύνθετη» οικονομικά πρόταση που αφορά κυρίως το επόμενο καλοκαίρι αλλά και το καθεστώς της απόκτησης του μετά το τέλος του δανεισμού του.