Ζβασίγια: «Όνειρο μου να παίξω στην Ευρώπη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο βρίσκονται οι Λίνκολν Ζβασίγια και Τσέπο Λιφόκο που δεν έκρυψαν την χαρά του για την παρουσία τους στον ΟΦΗ.

O αμυντικός από την Ζιμπάμπουε έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι στην Ευρώπη και όπως τόνισε ο ίδιος ήταν ένα όνειρο για εκείνον που με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ γίνεται πραγματικότητα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Ήταν ένα όνειρο για εμένα το να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι για να παίξω και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα» είπε αρχικά ο Λίνκολν Ζβασίγια που στην συνέχεια πρόσθεσε αναφερόμενος στον ΟΦΗ: «Βρήκα πληροφορίες για τον ΟΦΗ από το ίντερνετ και θεώρησα ότι είναι πολύ σημαντικός σύλλογος. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για εμένα».

Τέλος, απάντησε και στις φιλοδοξίες του με την φανέλα του ΟΦΗ λέγοντας ότι «ο στόχος μου είναι να πετύχω αρκετές νίκες με την ομάδα και να έχω πολλές συμμετοχές με τον ΟΦΗ».

Όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, εκτός του Λίνκολν Ζβασίγια, ήρθε στο Ηράκλειο και ο 18χρονος μέσος Τσέπο Λιφόκο που πρόκειται να περάσει από το μικροσκόπιο του Παύλου Δερμιτζάκη.