Σοκ με Κυζιρίδη που μένει εκτός για 40 ημέρες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ η επιστροφή του στην δράση προβλέπεται σε δύο μήνες περίπου.

Η πρώτη απώλεια για τη νέα χρονιά είναι γεγονός καθώς ο Γρηγόρης Κυζιρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει και να μην μπορεί να προπονηθεί. Για αυτόν τον λόγο θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Κυζιρίδης με τα αποτελέσματα της να δείχνουν αυτόματο αίμαρθο στο γόνατο (χωρίς τραυματισμό). Αίτια του αίμαρθου ήταν η υμενική πτυχή και μεγάλο ενδοαρθρικό γάγκλιο το οποίο και αιμορράγησε. Στον παίκτη θα γίνει χειρουργική επέμβαση και αφαίρεση. Πιθανότατα θα χειρουργηθεί την Πέμπτη και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 5-7 εβδομάδες.

Κατά τα άλλα σήμερα έγινε διπλή προπόνηση ενώ αύριο υπάρχει προπόνηση μόνο το απόγευμα, η τελευταία πριν τη αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.