Δερμιτζάκης: «Ο ΟΦΗ είναι ένα υγιές κύτταρο» (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας τη νέα χρονιά.

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη να βρίσκεται σε αναμονή για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά δείχνουν μια σοβαρότητα. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο – αντάξιο της ομάδας. Μαζί με το μοντάρισμα της ομάδας ώστε να ετοιμαστούμε πραγματικά. Εκκρεμεί μια μεταγραφή στην θέση του κεντρικού αμυντικού και θέλω να πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στην Ολλανδία».

Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία των μεταγραφών, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ενίσχυση της ομάδας λέγοντας ότι «είμαι ευχαριστημένος γιατί μαζί με την διοίκηση κάναμε έναν προγραμματισμό που κατά 99% πραγματοποιήθηκε. Βάσει χαρακτηριστικών παικτών, έγιναν οι μεταγραφές που θέλαμε και το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή».

«Ο ΟΦΗ είναι ένα υγιές κύτταρο»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στους στόχους της επόμενης περιόδου προτίμησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ είναι ένα υγιές κύτταρο, πρέπει να είμαστε πολύ αισιόδοξοι και ταπεινοί. Όλοι μας καταβάλλουμε μια προσπάθεια και ο ΟΦΗ είναι μια αλυσίδα με δυνατούς κρίκους. Το αγωνιστικό είναι ένας κρίκος και οι υπόλοιποι είναι η διοίκηση, ο κόσμος και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι πολύ δυνατό».

Για τις πολλές προσθήκες που έγιναν υπογράμμισε ότι «αυτοί που έφυγαν είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν. Προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο από πλευράς ποιότητας και όχι ποσότητας. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καλό και είναι μια φυσιολογική εξέλιξη μιας και η ομάδα έφυγε από τον βραχνά της αδειοδότησης» ενώ για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων το άφησε «ανοικτό» λέγοντας ότι «γενικά στην φάση που είμαστε δεν είμαι προπονητής που θέλω να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής. Όμως, να είστε σίγουροι πως αν μέσα από τα φιλικά δούμε κάποια αδυναμία τότε θα προσπαθήσουμε να την λύσουμε.