Πουλινάκης: «Αν έρθει πρόταση για παίκτη θα την συζητήσουμε» (vds)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κατά την αναχώρηση της ομάδας επανέλαβε ότι στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της αλλά και ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για την Ευρώπη. Τι είπε ακόμα για Καράσκο αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς. 

Αρχικά, για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ, ο Μάνθος Πουλινάκης είπε ότι «είναι θέμα του προπονητή. Σίγουρα, περιμένουμε ένα στόπερ ακόμα και θα δούμε πως θα πάει η ομάδα στην Ολλανδία για να καταλήξουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε. Μεταγραφικά, ο σχεδιασμός μας βγήκε σε καλά πλαίσια. Φεύγουμε για την Ολλανδία και είμαστε έτοιμοι μεταγραφικά. Μένει να δούμε πως θα δέσει η ομάδα».

Όσον αφορά την υπόθεση Καράσκο, ο πρόεδρος του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι «γνωρίζουμε τον Καράσκο, τον έχουμε παρακολουθήσει. Είναι μια καλή περίπτωση για τον ΟΦΗ. Είναι θέμα ποσότητας παικτών και θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Βασικά, θα εξαρτηθεί από τον προπονητή».

Ενώ για το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη πρόσθεσε λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία πρόταση. Αν υπάρξει, το συζητάμε».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς είπε: «Από εμάς δεν έχει βγει ποτέ η λέξη Ευρώπη. Ευτυχώς μας βγήκαν κάποια πράγματα στις μεταγραφές, δεν ξεφύγαμε οικονομικά γιατί από την αρχή έχουμε πει ότι στόχος είναι η εξυγίανση. Οικονομικά, βρισκόμαστε στα περσινά πλαίσια. Αυτήν την στιγμή έφυγαν 15 παίκτες, ήρθαν 11 και στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Δεν είμαστε έτοιμοι για Ευρώπη. Ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να χαιρόμαστε την ομάδα. Να γεμίζει το «Γεντί Κουλέ» και να ευχαριστιόμαστε την ομάδα».

Τέλος για τις συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού είπε πως: «Είμαστε σε επαφές με κάποιες ομάδες και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε κλείσει το φιλικό».