Μπούρμπος: «Είμαι με το ακουστικό στο χέρι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το ίδιο πάθος που εμφανίζεται στο γήπεδο, έτσι ακριβώς μίλησε και στον Athletic Radio 104,2 ο Χρήστος Μπούρμπος εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ αποκαλύπτοντας και τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 στήριξε… μόνο ΟΦΗ λέγοντας ότι «η δική μου πρόθεση φαίνεται μέχρι και τώρα που ακολουθούσα όλες τις προπονήσεις. Επιθυμία μου είναι να μείνω στην ομάδα όπως και από τον ΟΦΗ μου έχουν δείξει ότι αν πάρει η ομάδα την άνοδο θέλουν να με κρατήσουν. Περιμένουμε την δικαίωση ώστε να προχωρήσουμε. Έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις και βρίσκομαι με το ακουστικό στο χέρι ώστε να συνεχίσουμε μαζί».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικράτησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε ότι «υπήρχε μια εναλλαγή συναισθημάτων όμως ευτυχώς αυτές οι ημέρες πέρασαν. Το σημαντικό είναι να βρεθεί η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και να πάει εκεί που ανήκει. Δεν ήταν και το καλύτερο, αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων όμως τελείωσε τώρα και αυτό κρατάμε».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Μπούρμπου στον Athletic Radio 104,2

Για την πιθανή διεξαγωγή των πλέι – οφ: «Να γίνουν τώρα πλέι – οφ, οι πιθανότητες είναι μηδαμινές. Περιμέναμε και εμείς να τελειώσουμε όμως πιο πολύ περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει η ομάδα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και όχι να φύγουμε εμείς για προπονήσεις».

Για τα συναισθήματα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Σίγουρα επικρατεί μια αισιοδοξία και αυτό το γνωρίζετε και εσείς. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και το τι θα γίνει δεν ξέρει κανένας μας. Θέλουμε να τελειώσει γρήγορα ώστε να δει η ομάδα τι θα κάνει αλλά και εμείς».

Για το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Όλα τα παιδιά ήταν απίστευτοι χαρακτήρες και όχι απλά συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα αλλά κάναμε και πρωταθλητισμό. Όλα τα παιδιά είναι φοβεροί χαρακτήρες και άξιζαν το καλύτερο. Ακόμα και σήμερα, υπάρχει μια ανασφάλεια γιατί οι ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους και εμείς τελειώσαμε τώρα. Δεν πρέπει να κρατάμε καμία κακία στα παιδιά που επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους».

Για τις συζητήσεις του με τον ΟΦΗ: «Έχουν γίνει συζητήσεις με την ομάδα, όχι μόνο με εμένα αλλά και με τα παιδιά που έχουν απομείνει στην ομάδα».

Για την επικείμενη άνοδο στην Σούπερ Λιγκ: «Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα καταφέρει τον στόχο της και ότι θα δικαιωθεί παίρνοντας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».

Για την αντιμετώπιση που είχαν οι ποδοσφαιριστές από τα αρμόδια όργανα: «Με το καλό να τελειώσουν όλα καλά και εμείς το έχουμε συζητήσει ότι πρέπει να βγάλουμε μια ανακοίνωση ώστε να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση που είχαμε ως ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».