Παράταση πήρε ο ΟΦΗ στο Εφετείο μέχρι τις 21/7 για τον “φόβο των Ιουδαίων”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή στην Ελλάδα γίνονται όλα στον ΟΦΗ φροντίζουν να “φυλάνε τα ρούχα τους” και για αυτόν τον λόγο ζήτησαν και πήραν αναβολή από το Εφετείο Αθηνών μέχρι τις 21 Ιουλίου. Από την στιγμή που η Football League δεν έχει ορίσει ακόμα πλέι – οφ, στον ΟΦΗ θέλησαν να παρατείνουν τα ασφαλιστικά μέτρα μέχρι τις 21 Ιουλίου προκειμένου να είναι κατοχυρωμένοι από κάθε πλευρά ότι η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει την διαδικασία έχοντας μέσα την Κρητική ομάδα.

Και αυτός ήταν ο λόγος που η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν απέσυρε την προσφυγή από τα πολιτικά δικαστήρια όπου και θα την διατηρήσει μέχρι να οριστούν τα πλέι – οφ με τον ΟΦΗ μέσα. Μόλις η Football League ορίσει πλέι – οφ τότε αυτομάτως θα αποσυρθεί η προσφυγή από τα πολιτικά δικαστήρια. Η παραπάνω διαδικασία δεν σημαίνει ότι τα πλέι – οφ δεν θα ξεκινήσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Η Λίγκα έχει το δικαίωμα να ορίσει πλέι – οφ ακόμα και για την επόμενη εβδομάδα, οπότε μόλις γίνει αυτό θα αποσυρθούν και τα ασφαλιστικά μέτρα. Παρών στο Εφετείο Αθηνών ήταν και ο Γιάννης Κουράκης που είναι πανταχού παρών δείχνοντας ότι σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του ΟΦΗ είναι ένας από αυτούς που συμπαραστάθηκαν όσο λίγοι στον αγώνα του συλλόγου.

Μαζί με τον δήμαρχο Ηρακλείου ήταν και οι δύο εκ των νομικών εκπροσώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι Μανώλης Φωτάκης, Ντίνος Μανταδάκης που είδαν τους νομικούς εκπροσώπους της Football League να ζητούν με ιδιαίτερο θράσος την απόσυρση της προσφυγής κάνοντας λόγο για “τυπικό ζήτημα”. Έλα όμως που στην Ελλάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τίποτα “τυπικό ζήτημα” καθώς βασιλεύει η παρανομία και η παρατυπία. Και για αυτόν τον λόγο, στον ΟΦΗ αποφάσισαν να ζητήσουν και να πετύχουν τελικά την παράταση από το Εφετείο Αθηνών μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook