“Aσπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 23 Αυγούστου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα μέσω του Gentikoule τα δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων που αφορούν τον ΟΦΗ. 

GOAL: Ταξίδι για να τον φέρει!

Οι δέκα μέρες που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος μοιάζει να αποτελούν τον μεγαλύτερο σύμμαχο στην προσπάθεια του ΟΦΗ να φέρει στο Ηράκλειο τον ΡαούλΤαμούδο. Κι αν ακριβώς πριν από μια βδομάδα οι Κρητικοί έθεταν ως προτεραιότητα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι και τώρα η υπόθεση του Ισπανού επιθετικού μπαίνει στην άκρη, τουλάχιστον μέχρι να περάσει το ματς με τη Βέροια.
Παρά το γεγονός πως η αίσθηση που επικρατεί ευρέως είναι πως το θέμα κολλάει στο οικονομικό, κάτι τέτοιο διαψεύδεται από κύκλους της διοίκησης και μάλιστα κατηγορηματικά.
Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνθος Πουλινάκης είναι διατεθειμένος να κάνει ταξίδι στην Ισπανία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να συναντηθεί με τον 35χρονο Ισπανό άσο και να κάμψει τις όποιες αμφιβολίες έχει ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του καριέρα στον ΟΦΗ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους απανταχού Ομιλίτες. Η πίστη πως τελικά θα υπάρξει αίσιο τέλος είναι μεγάλη, γί αυτό και μέχρι στιγμής στον ΟΦΗ δεν έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.
Αμφίβολος και ο Περογαμβράκης! Το επιθετικό πρόβλημα του ΟΦΗ πάντως είναι δεδομένο κι αυτό φάνηκε χθες στην προπόνηση, όπου σε μια φάση του διτέρματος ο Περογαμβράκης χτύπησε στον ώμο του και η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια είναι αμφίβολη! Ολα αυτά λίγη ώρα μετά την πίστη που εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης πως θα βρει λύση για το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και την αισιοδοξία για την κατάληξη της υπόθεσης Ταμούδο. «Ο πρόεδρος καταβάλλει μεγάλες προΟ Μάνθος Πουλινάκης τα δίνει όλα γη να φέρει τον Ταμούδο (ένθετη) στο Ηράκλειο σπάθειες για την περίπτωση του Ταμούδο. θέλω να πιστεύω πως μόνο κάποιος παίκτης που θα είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει θα παρθεί. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να παρθεί χωρίς να είμαστε σίγουροι για την αγωνιστική του εικόνα. Αν ο Θανάσης ήταν καλά, δεν θα συζητούσα για μεταγραφή. Το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε μέσα από την προπόνηση».

Sportday: ΠΕΣ ΤΟ «ΝΑΙ», κυρία μου, κι έλα στην Κρήτη! 

0 ΤΑΜΟΥΔΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ «ΨΗΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΨΗΘΕΙ» ΚΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL. Θέλω με τρέλα στην Ελλάδα τον Ραούλ τον Ταμούδο. Τον άνθρωπο-γκολ. Και τον θέλω στην Κρήτη. Να πέσουν το τσιμέντα και όλοι οι πυλώνες στο «Γεντί Κουλέ». Να γουστάρουν τα καλά κοπέλια του ΟΦΗ. Σας το λέω με σιγουριά. Δεν υπάρχει κακός Ομιλίτης. Από εκείνα τα μέρη, βεβαίως, αγαπάω πολύ και τα κοπέλια του ΠΟΑ.
Για τα κοπέλια του Εργοτέλη, δεν έχω άποψη. Δεν ξέρω κάποιο και δεν κρίνω χωρίς να ξέρω…
Κι ενώ ομολογώ ότι είχα αρχίσει να απογοητεύομαι, γιατί μάθαινα ότι δεν τα έβρισκαν στα λεφτά για να φέρουν τον Ταμούδο στον ΟΦΗ. μου σφύριξαν ότι τα δεδομένα άλλαξαν! Και υπάρχουν πολλές ελπίδες πλέον να γίνει το μεγάλο deal και να κουζουλαθούμε όλοι.
Το καλό κοπέλι που με πήρε τηλέφωνο, ήταν αρκετά αισιόδοξο: «Ακου τροζέ.
Με τα λεφτά, δεν είναι και πολύ δύσκολο να τα βρούμε. Πενήντα πάνω.
πενήντα κάτω. θα γίνει η δουλειά. Αν και με τα πενηντάρικα δεν είναι να παίζεις σήμερα, γιατί βαράς κανόνι.
Με τα λεφτά τέλος πάντων, πες άτι τα βρίσκουμε. Αυτό που μένει, είναι να ψηθεί η σύζυγος. 0 Ταμούδο ψήνεται.
Κι αν πει το «ναι» η κυρία, δεν θα μείνει πυλώνας όρθιος!» Ελπίζω βέβαια η κυρία Ταμούδο να μην είναι σαν την κυρία… Μαρτσένα. Κι αυτός στα 35 είναι σήμερα κι εδώ και έξι χρόνια, παλεύουν ελληνικές ομάδες να τον φέρουν στα μέρη μας.
Και για έκτη σερί χρονιά, μας έριξε χυλόπιτα.
Αιτία, η κυρία του.
που τόσα χρόνια καριέρας, τον άφησε να πάει μόνο στη γειτονική Πορτογαλία. Δεν το κουνάει ούτε φέτος από την Ισπανία.
λοιπόν. Προτιμά να μείνει στη Β’ Εθνική και να παίξει για άλλη μία σεζόν με τη Λα Κορούνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook