Απέσυρε την προσφυγή ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ η δικαστική διαμάχη καθώς με ανακοίνωση του απέσυρε την προσφυγή από τα πολιτικά δικαστήρια. Ανακοίνωση άνευ αντικρίσματος από την ΕΠΟ.

Η Κρητική ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι αποσύρει την προσφυγή της και κατά συνέπεια δεν ισχύει η αναβολή της υπόθεσης που είχε πάρει μέχρι τις 21 Ιουλίου. Κατά συνέπεια είναι πολύ πιθανό να οριστούν πλέι – οφ ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Μετά την δικαίωση της από το Διαιτητικό Δικαστήριο η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ παραιτείται από την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών.

Πήγε να εκτονώσει την κατάσταση η ΕΠΟ
Λίγο νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε φροντίσει να εκτονώσει την κατάσταση καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απειλούσε τον ΟΦΗ για κυρώσεις λόγω του ότι δεν απέσυρε την προσφυγή από το Εφετείο Αθηνών. Ουσιαστικά, όμως αυτή η ανακοίνωση είναι άνευ αντικρίσματος μετά και την γνωστοποίηση της παραίτησης της προσφυγής στο Εφετείο Αθηνών

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να βρίσκεται περαιτέρω σε εκκρεμότητα. Όποιος επιμένει να τοποθετεί προσκόμματα στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με ανοίκεια για τη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια νομικά τεχνάσματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες από τους κανονισμούς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook