Κυκλοφορούν άμεσα τα διαρκείας με πλάνο για κατασκευή σουιτών!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άμεσα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σαιζόν με την αύξηση στις τιμές να είναι η ελάχιστη δυνατή. Όμως η πιο εντυπωσιακή απόφαση αφορά την κατασκευή σουιτών στην θύρα 6.

Ναι, καλά ακούσατε, η κατασκευή σουιτών στην θύρα 6 ήταν μια ιδέα του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ και η οποία βρήκε άμεσως ανταπόκριση στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει άμεσα οικονομική μελέτη προκειμένου να υπολογιστεί το κόστος για το παραπάνω εγχείρημα και στην συνέχεια θα προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειες για την κατασκευή τους.

Και αναμφίβολα, ένα τέτοιο εγχείρημα θα αλλάξει εντελώς την εικόνα του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” αλλά και το επίπεδο του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασίστηκε μια μικρή αύξηση των τιμών στις περισσότερες θύρες του γηπέδου με αυτήν την αύξηση να κυμαίνεται σε ένα ποσό της τάξης των 30 με 50 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook