Πλάνο τριετίας για τον ΟΦΗ δημιουργεί ο Νίκος Μαχλάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πλάνο τριετίας για τον ΟΦΗ δημιουργεί ο Νίκος Μαχλάς όπως δηλώνει ο ίδιος στην Athletic Press τονίζοντας ότι στόχος του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι να «καθαρίσει» η ομάδα και να αποβάλει το βάρος των προηγούμενων χρόνων.

Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς στον ΟΦΗ δεν θέλουν να περιμένουν τα… τυπικά μαντάτα για την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Για αυτόν το λόγο, η προεργασία εν όψει των μεταγραφών και των ανανεώσεων έχει ήδη ξεκινήσει και στην Κρητική ομάδα έχουν βάλει ένα συγκεκριμένο πλάνο τριετίας εν όψει των επόμενων χρόνων.

Άλλωστε, είναι τέτοιο το οικονομικό βάρος που έχει προκύψει από το παρελθόν, που ο ΟΦΗ δεν μπορεί και δεν έχει τη δυνατότητα να ψωνίσει πιο ψηλά από εκεί που φτάνει το χέρι του. «Θέλουμε να ακολουθήσουμε μια πολιτική με πλάνο τριετίας. Έχουμε στο μυαλό μας ένα πλάνο, ώστε η ομάδα να “καθαρίσει” και για αυτόν το λόγο πρέπει να γίνουν σωστά βήματα», δηλώνει στην «Athletic Press» ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, αναλύοντας το μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.