Αποκάλυψη Μάρη για πρόταση εξαγοράς του ΟΦΗ από τον Μπέο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100» ο Λάμπρος Μάρης αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αρνήθηκε πρόταση του Μπέου για να αγοράσει τον ΟΦΗ.

Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης ότι ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΑΝ δεν αναφέρεται στο «πότε» απευθύνθηκε στον Τζίγκερ ο Αχιλλέας Μπέος κάνοντας την πρόταση για τον ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Μάρης δήλωσε «ο Πανθηναϊκός έχασε το ηθικό πλεονέκτημα που είχε, γιατί ο Πατέρας έκανε ό,τι και ο Κόκκαλης. Τα ίδια κάνει τώρα και ο Μαρινάκης. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι διαφορετικός χαρακτήρας και δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα. Ο Μπέος τον προσέγγισε να πάρει τον ΟΦΗ και του αρνήθηκε οτιδήποτε. Ο Θανάσης Κανελλόπουλος αδικεί τον εαυτό του με όσα λέει για μένα. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Είναι Παναθηναϊκός και εκπροσωπούσε τον Κόκκαλη στην ΕΠΑΕ. Ο Θωμάς Μητρόπουλος ήταν πιο σκληρός από τον Μπέο. Ο Αχιλλέας είναι λίγο φαφλατάς, έλεγε πολλά για να πουλήσει εκδούλευση στον Μαρινάκη»